söndag 6 februari 2011

Hemligheten för en perfekt måltid

Ikväll bestämde jag mig för att överraska folksen med lite söndasmys så jag gav improviserandet en till chans! Att inte följa ingredienserna i ett recept och ist gå efter känsla och det man själv tycker om verkar vara hemligheten för en perfekt måltid. Middan blev väldigt uppskattad och om jag får säga det själv utan att låta totalt ego så blev det faktiskt jättegott, tom godare än den jag bjöd på sist :)

Ikväll blev det ungsbakad lax med pesto och krossade pinjenötter serverat med en bönsallad



För er som blev lite nyfikna på att testa något nytt och gillar sallader kan jag rekomendera att använda er av dessa ingredienser:

Svarta bönor (Gogreen)
Olivolja
Vinäger
Timjan
Färsk basilika
Pressad vitlök
Finhackad rödlök
Sockerärtor
Rädisor
Färska champinjoner
Fetaost
Soltorkade tomater
Cocktailtomater i halvor

(Använde även salt,peppar och citronpeppar på laxen)

Nu blir det filmmys och godis :)

/ Daily News

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar